Maybaygiare.org

Blog Network

Barcelona imod Real Madrid Live Stream: se El Clasico Online, TV-kanal, starttidspunkt

sæsonens første El Clasico finder sted lørdag, da Barcelona er vært for Real Madrid på Camp Nou.

begge sider har kæmpet tidligt i La Liga-kampagnen og er desperate efter en sejr i en af sportens største rivaliseringer.

Sådan ser du:

tid: 10 A. M. et

TV kanal: beIN SPORTS USA og beIN SPORTS en espa Larol

live Stream: Du kan streame spillet på fuboTV. Tilmeld dig nu for en gratis syv-dages prøveperiode. Du kan også streame kampen via fanatikere.Barcelona led sit første La Liga-tab under den nye manager Ronald Koeman i et 1-0-tab til Getafe i sidste uge. Fremad Jaime Mata scorede det ensomme mål i det 56.minut, efter at Barca-målmand Neto gik den forkerte vej fra straffesparket. Nederlaget efterlod genopbygningen Blaugrana på niende på bordet med syv point efter fire kampe.

imidlertid sprang Barca tilbage med en Champions League-sejr i en utrolig 5-1 sejr over ungarsk outfit Ferencvaros. Efter at have afsluttet sidste sæson uden et trofæ, har Barca masser at bevise i år.

På trods af det har Madrid brug for et løft efter to på hinanden følgende tab, der viste klubbens defensive kampe. La Liga-mestrene var bedøvede, da den nyligt forfremmede C-Kristian slog dem hjemme sidste lørdag. Ting blev kun værre for Los Blancos, da de faldt til Shakhtar Donetsk, 3-2, i deres Champions League-åbner. Madrids backline led uden Sergio Ramos, der gik glip af spillet efter at have skadet sit venstre knæ mod C.

ned 3-0 ved pausen forsøgte Madrid at montere et comeback. Både Luka Modric og vin Kurtcius J Kurtnior scorede mål, men det var ikke nok til at besejre Shakhtar.

med presset på mødes rivalerne lørdag med håb om at vende deres sæsoner.