Maybaygiare.org

Blog Network

primær Menu

Chase Elliott vinder sit første NASCAR All-Star Race: sportens regerende mest populære chauffør, Chase Elliott tjente sin første NASCAR All-Star Race – sejr onsdag aften kl Bristol motorhastighed-holder den regerende NASCAR Cup Series-mester Kyle Busch i de afsluttende omgange. Elliott førte 60 af de 140 omgange på vej til lønsedlen på $1,1 millioner. Han og hans far Bill Elliott slutter sig til Far / Søn kombination af Dale Earnhardt og Dale Earnhardt Jr.at have vundet sportens midseason All-Star udstilling. Interessant nok vandt Bill Elliott løbet, da det blev afholdt i Atlanta og chases sejr på den halve Mil Bristol, Tenn. short track er de eneste to gange, begivenheden blev afholdt på et andet spor end Charlotte Motorvejsvej.(7-15-2020)

#9-Chase Elliott vandt NASCAR All-Star Race på Bristol Motorvejsvej.
#18-Busch sluttede 2.efterfulgt af #4-Harvick, #2-Keselovski, #11-Hamlin, #12-Blaney, #22-Logano, #88-bueskytte, #10-Almirola og #19-Elliott førte i starten af fjerde etape og blev aldrig alvorligt udfordret til føringen i løbet af de sidste 15 omgange.
Pole sitter #19-Truek, Jr.måtte starte på bagsiden af banen på grund af inspektionsfejl, men sluttede 10.
chauffører, der avancerede fra det åbne til All-Star race: #10-Almirola, #24-Byron, #21-DiBenedetto.
#14-Han var fan stemme vinder at komme ind i løbet.Segment 1 blev vundet af #12-Blaney, færdig 6.
Segment 2 & 3 blev vundet af #9-Elliott, færdig 1.
der var 6 blyændringer blandt 4 chauffører og 5 Advarsler for 13 gule flag omgange.den gennemsnitlige hastighed af løbet var: 65,68 mph.
se race detaljer på:
Løbsresultater (pdf)
kumulativ rapport
Strafferapport

NASCAR All-Star Race Paint Schemes

#21-Matt DiBenedetto vandt den sidste etape af NASCAR All-Star Open på Bristol Motor Speedvej for at gå videre til All-Star Race.
#10-Almirola vandt første etape og #24-Byron vandt anden etape og førte dem også videre til All-Star Race.
vinderen af afstemningen var #14. Han blev nummer to i sidste etape.
Open pole sitter # 34-Mcduel sluttede 7.
der var 3 bly ændringer blandt 4 drivere og 4 advarsler for 18 gule flag omgange.den gennemsnitlige hastighed af løbet var: 57.388 mph.
se race detaljer på: Race resultater (pdf), kumulativ rapport, straf rapport.

Race Fast Facts – All-Star Open: Matt DiBenedetto vandt NASCAR All-Star Open, hans første sejr i den særlige ikke-point betalende begivenhed.Aric Almirola vandt første etape i NASCAR All-Star Open.Hendrick Motorsport vandt anden etape i NASCAR All-Star Open.han vandt NASCAR-Fanstemmen i 2020.

Goodyear Tire Notes

Indgangslisterne til NASCAR Open og All-Star races på Bristol Motor Speedvej er offentliggjort.
Alle 16 kvalificerede kørere er tilmeldt All-Star race.
til open er 22 hold opført, men # 66 holdet vil ikke konkurrere.
Se All-Star entry list (pdf) og Open entry list (pdf).

Race formater:

All-Star:fire etaper, der varer 55 omgange, 35 omgange, 35 omgange og 15 omgange.
grønne flag og gule flag omgange tæller i trin 1-3 med kun grønne flag omgange tæller i sidste etape.
ubegrænset forsøg på en grøn, hvid, ternet finish.NASCAR Open: tre segmenter (35 omgange / 35 omgange / 15 omgange).
vinderen af hvert segment vil tjene en plads i All-Star Race samt vinderen af Fan stemme.

Vælg kegle regel vil blive brugt.

se den fulde meddelelse om løbsformatet her.

for at være berettiget til at konkurrere i All-Star Race skal fuldtidschauffører have: vandt et Cup Series-løb i 2019 eller 2020; vandt et tidligere All-Star-løb; eller være en tidligere Cup Series-mester. De sidste fire pladser i All-Star Race-feltet vil være forbeholdt de to etapevindere og løbsvinder fra All-Star Open samt vinderen af All-Star Fan-afstemningen.