Maybaygiare.org

Blog Network

primair Menu

Chase Elliott wint zijn eerste NASCAR All-Star Race: de meest populaire coureur van de sport, Chase Elliott verdiende zijn eerste NASCAR All-Star Race te winnen woensdagavond op Bristol Motor Speedway-het houden van de regerende NASCAR Cup Series kampioen Kyle Busch in de laatste ronden. Elliott leidde 60 van de 140 rondes op weg naar de $ 1.1 miljoen salaris. Hij en zijn vader Bill Elliott join Vader / Zoon combinatie van Dale Earnhardt en Dale Earnhardt Jr. te hebben gewonnen van de sport midseason All-Star tentoonstelling. Interessant, Bill Elliott won de race toen het werd gehouden in Atlanta en Chase ‘ s overwinning op de halve mijl Bristol, Tenn. shorttrack is de enige twee keer dat het evenement werd gehouden op een andere baan dan Charlotte Motor Speedway.(7-15-2020)

#9-Chase Elliott won de NASCAR All-Star Race op Bristol Motor Speedway.# 18-Busch eindigde als 2e, gevolgd door #4-Harvick, #2-Keselowski, #11-Hamlin, #12-Blaney, #22-Logano, #88-Bowman, #10-Almirola, en #19-Truex Jr.Pole sitter # 19-Truex, Jr.moest aan de achterkant van het veld starten vanwege mislukte inspecties, maar eindigde als 10e coureurs die opschoof van de Open naar de All-Star race: #10-Almirola, #24-Byron, #21-DiBenedetto.# 14-Bowyer was de winnaar van de fan vote om deel te nemen aan de race.Segment 1 werd gewonnen door #12-Blaney en werd 6e.
Segment 2 & 3 werden gewonnen door #9-Elliott, eindigde als 1e.
er waren 6 lead changes onder 4 coureurs en 5 waarschuwingen voor 13 gele vlag ronden.de gemiddelde snelheid van de race was 65,68 mph.
zie race details op:
resultaten van de race (pdf)
cumulatief rapport
Strafrapport

NASCAR All-Star Race Paint Schemes

#21-Matt DiBenedetto won de laatste etappe van de NASCAR All-Star Open op Bristol Motor Speedway om door te gaan naar de All-Star Race.# 10-Almirola won de eerste etappe en # 24-Byron won de tweede etappe. de winnaar van de fanstem was # 14-Bowyer. Hij eindigde als tweede in de laatste etappe.Open pole sitter # 34-McDowell eindigde als zevende.
er waren 3 lead veranderingen onder 4 coureurs en 4 waarschuwingen voor 18 gele vlag ronden.de gemiddelde snelheid van de race was 57.388 km / u.
zie race details op: uitslag van de Race (pdf), cumulatief rapport, Strafrapport.Matt DiBenedetto won de NASCAR All-Star Open, zijn eerste overwinning in de speciale non-points paying event.Aric Almirola van Stewart-Haas Racing won de eerste etappe in de NASCAR All-Star Open.William Byron van Hendrick Motorsport won de tweede etappe in de NASCAR All-Star Open.Stewart-Haas Racing ‘ s Clint Bowyer won de NASCAR-Fan in 2020.

Goodyear Tire Notes

De Lijsten voor de NASCAR Open en All-Star races op Bristol Motor Speedway zijn geplaatst.alle 16 in aanmerking komende coureurs worden ingeschreven voor de All-Star race.voor het open staan 22 teams op de lijst, maar het 66ste team zal niet meedoen.
zie de All-Star lijst (pdf) en open lijst (pdf).

Raceformaten:

All-Star:vier etappes, met 55 ronden, 35 ronden, 35 ronden en 15 ronden.groene vlag en gele vlag ronden tellen in etappes 1-3 met alleen groene vlag ronden tellen in de laatste etappe.
onbeperkte pogingen tot een groen, wit, geruit einde.

NASCAR Open:
drie segmenten (35 ronden / 35 ronden / 15 ronden).de winnaar van elk segment krijgt een plaats in de All-Star Race en de winnaar van de Fanstem.

kies conusregel zal worden gebruikt.

zie de volledige aankondiging voor het raceformaat hier.

om in aanmerking te komen voor deelname aan de All-Star Race, moeten fulltime coureurs: won een 2019 of 2020 Cup Series race; won een vorige All-Star Race; of een voormalig Cup Series kampioen. In aanmerking komende coureurs zijn: Ryan Blaney, Alex Bowman, Kurt Busch, Kyle Busch, Cole Custer, Chase Elliot, Justin Haley, Denny Hamlin, Kevin Harvick, Jimmie Johnson, Erik Jones, Matt Kenseth, Brad Keselowski, Joey Logano, Ryan Newman en Martin Truex Jr.