Maybaygiare.org

Blog Network

Primärmeny

Chase Elliott vinner sin första NASCAR All-Star Race: sportens regerande mest populära förare, Chase Elliott tjänade sin första NASCAR All-Star Race vinna onsdagskväll på Bristol Motor Speedway – håller av den regerande NASCAR Cup Series-mästaren Kyle Busch i de avslutande varven. Elliott ledde 60 av de 140 varv på väg till lönechecken på 1,1 miljoner dollar. Han och hans far Bill Elliott gå far / son kombination av Dale Earnhardt och Dale Earnhardt Jr.att ha vunnit sportens midseason All-Star utställning. Intressant, Bill Elliott vann loppet när det hölls i Atlanta och Chase seger på halv mil Bristol, Tenn. kort spår är de enda två gånger evenemanget hölls på ett annat spår än Charlotte Motor Speedway.(7-15-2020)

#9-Chase Elliott vann NASCAR All-Star-loppet på Bristol Motor Speedway.
#18-Busch slutade 2: a följt av #4-Harvick, #2-Keselowski, #11-Hamlin, #12-Blaney, #22-Logano, #88-Bowman, #10-Almirola och #19-Truex, Jr.Elliott leder i början av fjärde etappen och utmanades aldrig allvarligt för ledningen över de sista 15 varv.
Pole sitter #19-Truex, Jr.var tvungen att börja på baksidan av fältet på grund av inspektionsfel men slutade 10: e
förare som avancerade från det öppna till All-Star race: #10-Almirola, #24-Byron, #21-DiBenedetto.
# 14-Bowyer var fan rösta vinnaren att komma in i loppet.
Segment 1 vanns av #12-Blaney, slutade 6.
Segment 2 & 3 vanns av #9-Elliott, slutade 1: a.
det fanns 6 bly förändringar bland 4 förare och 5 varningar för 13 gula flaggan varv.
medelhastigheten för loppet var: 65.68 mph.
se race detaljer på:
Race Results (pdf)
kumulativ rapport
Straffrapport

NASCAR All-Star Race färgscheman

#21-Matt DiBenedetto vann sista etappen av NASCAR All-Star Open på Bristol Motor Speedway för att gå vidare till All-Star Race.
# 10-Almirola vann den första etappen och #24-Byron vann den andra etappen, också föra dem till All-Star Race.
fan rösta vinnaren var #14-Bowyer. Han slutade tvåa i sista etappen.
Open pole sitter # 34-McDowell slutade 7.
medelhastigheten för loppet var: 57.388 mph.
se Tävlingsinformation på: tävlingsresultat (pdf), kumulativ rapport, Straffrapport.

Race Fast Facts – All-Star Open: Matt DiBenedetto vann NASCAR All-Star Open, hans första seger i den speciella icke-poängbetalande händelsen.Stewart-Haas racings Aric Almirola vann första etappen i NASCAR All-Star Open .Hendrick Motorsports William Byron vann andra etappen i NASCAR All-Star Open.Stewart-Haas racings Clint Bowyer vann 2020 NASCAR Fan rösta.

Goodyear Tire Notes

postlistorna för NASCAR Open och All-Star-tävlingarna på Bristol Motor Speedway publiceras.
Alla 16 kvalificerade förare anges för All-Star race.
för open är 22 lag listade, men # 66-laget kommer inte att tävla.
se All-Star postlista (pdf) och öppna postlista (pdf).

Race format:

All-Star:
fyra steg, som varar 55 varv, 35 varv, 35 varv och 15 varv.
grön flagga och gul flagga varv räknas i steg 1-3 med endast grön flagga varv räknas i slutskedet.
obegränsade försök till en grön, vit, rutig finish.

NASCAR Open:
tre segment (35 varv / 35 varv / 15 varv).
vinnaren av varje segment kommer att tjäna en plats i All-Star Race samt vinnaren av fläkt rösta.

Välj konregel kommer att användas.

se hela tillkännagivandet för tävlingsformatet här.

för att vara berättigad att tävla i All-Star Race måste heltidsförare ha: vann en 2019 eller 2020 Cup Series race; vann en tidigare All-Star Race; eller vara en tidigare Cup Series-mästare. Förare som för närvarande är berättigade inkluderar: Ryan Blaney, Alex Bowman, Kurt Busch, Kyle Busch, Cole Custer, Chase Elliot, Justin Haley, Denny Hamlin, Kevin Harvick, Jimmie Johnson, Erik Jones, Matt Kenseth, Brad Keselowski, Joey Logano, Ryan Newman och Martin Truex Jr.

de sista fyra platserna i all-Star Race-fältet kommer att reserveras för de två etappvinnarna och tävlingsvinnaren från All-Star Open samt vinnaren av All-Star Fan-omröstningen.