Maybaygiare.org

Blog Network

vem vann NASCAR-loppet igår? Fullständiga resultat för söndagens Folds of Honor QuikTrip 500 på Atlanta

det är tre segrar för Kevin Harvick på Atlanta Motor Speedway, vilket innebär tre hyllningar till mannen som körde i nr 3-bilen.

Harvick lättade till seger söndag i veck Honor QuikTrip 500, hans 51: a karriär Cup Series seger. Som han gjorde i sina tidigare två segrar tog han sedan ett omvänd segervarv för att komma ihåg den sena Dale Earnhardt, som Harvick lyckades på Richard Childress Racing 2001 efter Earnhardts död i Daytona 500.

precis som 2001 och 2018 håller @KevinHarvick tre fingrar ut genom fönstret för att hedra Dale Earnhardt. pic.twitter.com/9QLoxjWsLn

— räv: NASCAR (@NASCARONFOX) 7 juni 2020

”första segern kom för mig här i Atlanta och det här är bara en racerbana som jag har gillat,” sa Harvick till reportrar. ”Du har alltid dessa minnen och nu vill du fira allt som Dale Earnhardt gjorde för den här sporten. Att komma hit och kunna göra det med segrar och gå till victory lane är ganska speciellt.”

NASCAR i ATLANTA: resultat, höjdpunkter från Harvicks seger

Harvick är mitt i en fantastisk nioårig körning på banan. Han har nu lett minst 100 varv i sju av de senaste nio tävlingarna — mer än 10 000 varv framåt sedan han gick med i Stewart-Haas Racing team 2014. Och han har tjänat topp 10 slutar i nio av de senaste 11 tävlingarna.

vem vann Folds of Honor QuikTrip 500?

Kevin Harvick passerade Martin Truex Jr. i sista etappen och drog sedan bort för en 3.527-sekunders seger. Truex vann de två första etapperna, hans första etapp vinner för säsongen.

RETWEET för att gratulera @KevinHarvick till hans ATLANTA-seger! pic.twitter.com/0yQRxGslxj

Kyle Busch samlades för andra före Truex, som slutade tredje. Ryan Blaney och Denny Hamlin avslutade topp fem.

NASCAR på Atlanta resultat

nedan är de fullständiga resultaten från söndag eftermiddag Folds of Honor QuikTrip 500:

# Rookie. i) ej stödberättigande för seriepoäng.

genomsnittlig hastighet för tävlingsvinnare: 142.966 mph.

tid för loppet: 3 timmar, 30 minuter, 3 sekunder. Segermarginal: 3.527 sekunder.

varningsflaggor: 5 för 24 varv.

Blyändringar: 21 bland 9 drivrutiner.

Ledare sammanfattning (förare, gånger led, varv led): Kevin Harvick 4 gånger för 151 varv; Martin Truex Jr.6 gånger för 65 varv; Clint Bowyer 3 gånger för 58 varv; Chase Elliott 1 gång för 26 varv; Joey Logano 2 gånger för 10 varv; Kyle Busch 2 gånger för 7 varv; Brad Keselowski 2 gånger för 5 varv; Ryan Blaney 1 gång för 2 varv; Kurt Busch 1 gång för 1 varv.