Maybaygiare.org

Blog Network

verdensmesterskab: kvartfinale resultater & semifinale kampe (stillinger, datoer, topscorer, forhåndsvisning)

efter Holland slog Costa Rica, her er en komplet guide til verdensmesterskabet i 2014: kvartfinale resultater, endelige stillinger, topscorer, datoer, kampeksempler.

som i alle tidligere verdensmesterskaber kollapser alle overraskelseshold, og kun den Almægtige trives. Holdene, der kvalificerede sig til Semifinalen i verdensmesterskabet i 2014, har nået finalen 21 gange og hævet trofæet tilsammen 10. Bookmakernes favoritter alias The big four, Brasilien, Tyskland, Argentina og Holland, vil være holdene til at afslutte vores fokus Denne sidste uge af fodboldens vigtigste turnering.

holdene, der kom til 2014 FIFA verdensmesterskab semifinalen (parentes nedenfor)

Tyskland vs Frankrig
i det første spil i kvartfinalen tog Tyskland Frankrig ud i uden tvivl det værste spil af de fire. Nedslidt af varmen var spillerne ikke i stand til at skabe nogen chancer, og det eneste mål kom fra et sæt stykke, da Borussia Dortmunds forsvarer Mats Hummels ledede bolden i Hugo Lloris’ net i det 15.minut af spillet. Tyskland, der betragtes som det uheldigste hold i de senere år, har nået semis fire turneringer i træk, men har ikke været i stand til at løfte trofæet siden 1990, da de slog Argentina i verdensmesterskabet, der blev afholdt i Italien. Tyskland vil blive placeret mod Brasilien i Belo horisont den 8. juli.

Brasilien vs Colombia
Efter at have været fraværende i verdensmesterskabet i 2006 og 2010, har Brasilien nået semis og ønsker at gentage triumfen i 2002, hvis de slog deres næste modstander, Tyskland. Brasilien tog Colombia lettere ned end hvad en 2-1 sejr indikerer, da de næppe var truet. James Rodrigues scorede et straffespark i det 79. minut og lagde et vist pres på Selecao, men det var ikke nok til at annullere Thiago Silvas mål og David Luis forbløffende frispark. Et øjeblik at huske er, da den sidste fløjte blev blæst, colombianske James Rodrigues kunne ikke gribe sine tårer, og David Luis søgte publikums bifald for at trøste turneringens topscorer indtil videre. Brasilien vil lede efter det Verdensmesterskabsfinale uden hjælp fra Neymar, der blev stærkt såret og vil gå glip af de sidste to kampe, eller Thiago Silva, der var booket ud.ARGENTINA vs Belgien for første gang siden 1990, da Diego Maradona stadig var til stede, har Argentina lavet semifinalen. En sejr over Belgien med Higuains mål i 8. minut tog det sydamerikanske land på det fjerneste punkt, Det har været siden 2008 og guldmedaljen i Beijing Sommer-OL. I et spil, hvor Messi næppe blev bemærket, steg Napoli-angriberen et niveau og førte sit hold til ære. Med et smukt buet skud lige uden for 18-yard-linjen slog Higuain Belgiens keeper Courtois. Bortset fra målet virkede han som den mest energiske spiller på banen, skubbede sit hold højt, holdt bolden ved hans fødder og vandt et antal fejl for at give sit hold en pause. Argentina står nu over for Holland i semifinalen den 9. juli i Sao Paolo, men vil savne Angel Di Maria, der også blev såret.

Holland vs Costa Rica
finalisterne i 1974, 1978 og 2010 har endnu ikke vundet et verdensmesterskab. Ankommer fra den nemmeste uafgjort i forhold til resten af holdene, Arjen Robben og hans holdkammerater håber at vinde det i modsætning til Johan Cruyffs flyvende hollændere i 70 ‘ erne. Costa Rica var overraskelsesholdet op til kvartfinalen og truede Oranje med farlige modangreb, men tabte i sidste ende kampen i straffesparkskonkurrencen.semifinalen