Maybaygiare.org

Blog Network

Ashley Force Hood

Force elokuussa 2007

Top Alcohol Dragster rookie vuonna 2004, hän voitti kolme kauden viidestä viimeisestä kilpailusta, mukaan lukien 50.vuosittainen Mac Tools us Nationals Indianapolisissa ja kauden päättävä Automobile Club of Southern California-tapahtuma Pomonassa, jossa hän jakoi voittajien piirin isänsä—NHRA: n ensimmäisen isä-Tytär-voittajan kanssa. Hän sijoittui vuoden aikana kansallisissa kuljettajien pisteissä neljänneksi.

2007edit

vuonna 2007 Force siirtyi ammattilaissarjoihin ajaen Castrolin sponsoroimalla Mustang Top Fuel Funny-autolla isänsä tallin John Force Racing-tallissa.

Force ja hänen isänsä tekivät NHRA-historiaa Atlantassa huhtikuussa, kun heistä tuli ensimmäiset isä ja tytär, jotka kilpailivat keskenään. Hän voitti kierroksen 4,779 sekunnin ajalla ja huippunopeudella 317,05 mph (510,24 km/h). Hän eteni semifinaaleihin, jotka sitoivat hänet kaikkien aikojen parhaaseen Funny Car Eventin maaliin naisessa.

lokakuussa 2007 Las Vegas Motor Speedwayn Stripillä hänestä tuli ensimmäinen nainen, joka kilpaili kansallisen sarjan TF / FC päätöskierroksella, mutta hävisi Tony Pedregonille holeshotissa.

2008edit

kauden 2008 alussa Force selvitti tiensä karsintojen viimeiselle kierrokselle kolmessa peräkkäisessä kohtaamisessa: Houstonissa, Las Vegasissa ja Atlantassa. Hän teki ensimmäisen viimeisen kierroksen esiintymisensä 30. maaliskuuta Houstonissa, mutta hävisi del Worshamille. Las Vegasissa, hän hävisi finaalissa Tim Wilkerson, mutta tuli ensimmäinen naispuolinen racer koskaan johtaa NHRA Funny Car point sijoitukset. Huhtikuuta 2008 Atlantassa Forcen vastustaja finaalissa oli hänen isänsä John, joka tavoitteli uransa 1000. erävoittoa. Nuorempi voima lunasti hänen kaikkien aikojen ensimmäisen NHRA Funny Car-voittonsa sinä päivänä, ensimmäinen naiselle, 4,837 sekunnin kuluneella ajalla, joka oli viikonlopun toiseksi nopein Funny Car-luokassa.

2009edit

Force saavutti uransa toisen osakilpailuvoiton 29.maaliskuuta 2009 O ’ Reilly NHRA Spring Nationalsissa; finaalissa hän voitti entisen ohjastajansa Jack Beckmanin.

Beckman löi Forcen ensimmäisessä karsintakierroksessa seuraavassa kilpailussa Las Vegasissa. Tämän jälkeen hän keräsi uransa neljännen #1-karsintaottelun Southern Nationalsissa, jossa Beckman päihitti finaalissa Forcen. Force kokosi uransa viidennen #1-karsintaottelun Thunder Valley Nationalsissa

Yhdysvalloissa. Nationals, Force beat joukkuetoveri Robert Hight ansaita hänen ero ei ole vain ensimmäinen naispuolinen hauska kuljettaja voittaa Indianapolis, mutta ensimmäinen naiskuljettaja voittaa kahdessa eri luokassa. Hän sijoittui 2009 kausi 2. pisteissä, tulossa korkein naisten viimeistelijä Funny Car historiassa.

2011edit

Tammikuun 25.päivänä John Force Racingin lehdistötilaisuudessa ilmoitettiin, että Force Hoodista tulee John Force Entertainmentin toimitusjohtaja, John Force Racingin tytäryhtiö, joka keskittyy mediaprojektien ja-tuotteiden kehittämiseen. Samassa lehdistötilaisuudessa Force-Hood ilmoitti odottavansa miehensä kanssa ensimmäistä lastaan elokuussa ja jäävänsä tauolle kauden ajaksi. John Force ajaa Castrol GTX Fordillaan kilpailuissa kaudella 2011. Mike Neff, entinen kuljettaja, joka otti vastaan Force: n miehistöpäällikön tehtävät veteraanipäällikkö Austin Coilin äkillisen lähdön jälkeen, siirtyy ajamaan Force: lle Castrol GTX: n korkean mittarilukeman Fordia, kun taas sisar Courtneysta tuli neljäs kuljettaja Traxxas Ford Mustangilla.