Maybaygiare.org

Blog Network

kuka voitti NASCAR-kisan eilen? Täydet tulokset sunnuntain taittuu Honor QuikTrip 500 Atlantassa

se on kolme voittoa Kevin Harvick Atlanta Motor Speedway, mikä tarkoittaa kolme kunnianosoitusta miehelle, joka ajoi No. 3 autolla.

Harvick hellitti voittoon sunnuntaina Honor QuikTrip 500-kilpailussa, joka oli hänen uransa 51.Cup-sarjan voitto. Kahden edellisen voittonsa tavoin hän otti käänteisen voittokierroksen muistaakseen edesmennyttä Dale Earnhardtia, jonka Harvick onnistui Richard Childress Racingissa vuonna 2001 earnhardtin kuoltua Daytona 500-kilpailussa.

aivan kuten vuosina 2001 ja 2018, @KevinHarvick pitää kolmea sormea ikkunasta Dale Earnhardtin kunniaksi. pic.twitter.com/9QLoxjWsLn

– kettu: NASCAR (@NASCARONFOX) June 7, 2020

”ensimmäinen voitto tuli minulle täällä Atlantassa ja tämä on vain kilparata, josta olen tykännyt”, Harvick kertoi toimittajille. ”Sinulla on aina nuo muistot ja nyt haluat juhlia kaikkea, mitä Dale Earnhardt teki tämän urheilun. On aika erikoista tulla tänne ja pystyä tekemään se voittojen kanssa ja mennä victory Lanelle.”

NASCAR AT ATLANTA: Results, highlights from Harvick ’ s victory

Harvick on keskellä uskomatonta yhdeksän vuoden juoksua radalla. Hän on nyt johtanut vähintään 100 kierrosta seitsemässä viimeisestä yhdeksästä kilpailusta-yli 10,000 kierrosta etummaisena liityttyään Stewart-Haas Racing-talliin vuonna 2014. Hän on saavuttanut top-10 sijoitukset yhdeksässä viimeisestä 11 kilpailusta.

kuka voitti Honor QuikTrip 500-kilpailun?

Kevin Harvick ohitti Martin Truex Jr: n viimeisellä erikoiskokeella ja kiskaisi 3,527 sekunnin voiton. Truex voitti kaksi ensimmäistä etappia, jotka olivat hänen kauden ensimmäiset etappivoittonsa.

RETWEET onnittelemaan @Kevinharvickia hänen Atlantan voitostaan! pic.twitter.com/0yQRxGslxj

Kyle Busch ajoi toiseksi ennen Truexia, joka sijoittui kolmanneksi. Ryan Blaney ja Denny Hamlin täydensivät kärkiviisikon.

NASCAR at Atlanta results

alla täydelliset tulokset Sunday afternoon ’ s Folds of Honor QuikTrip 500:

# Rookie. I) sarjapisteitä ei voida myöntää.

kilpailun voittajan keskinopeus: 142,966 mph.

kilpailuaika: 3 tuntia, 30 minuuttia, 3 sekuntia. Voittomarginaali: 3,527 sekuntia.

Varoitusliput: 5 24 kierrosta.

johtoasema vaihtuu: 21 9 kuljettajasta.

Leaders summary (Driver, times led, laps led): Kevin Harvick 4 kertaa 151 kierrosta; Martin Truex Jr.6 kertaa 65 kierrosta; Clint Bowyer 3 kertaa 58 kierrosta; Chase Elliott 1 aika 26 kierrosta; Joey Logano 2 kertaa 10 kierrosta; Kyle Busch 2 kertaa 7 kierrosta; Brad Keselowski 2 kertaa 5 kierrosta; Ryan Blaney 1 aika 2 kierrosta; Kurt Busch 1 aika 1 kierros.