Maybaygiare.org

Blog Network

Pacquiao vs. Marquez Record: Historical Breakdown of Previous Fights

Saying Manny Pacquiao and Juan Manuel Marquez have history is like saying Mike Tyson booked more well. Kolmen eeppisen 12-eräisen ottelun jälkeen nämä kaksi tuntevat toisensa yhtä hyvin kuin ketkä tahansa kaksi nyrkkeilijää lajissa.

ehkä se on osasyy siihen, miksi neljännen ottelun tekeminen tuntui niin luontevalta.

kun Pacquiaolla oli edessään muutama valinta seuraavaan otteluunsa, hän palasi lopulta siihen, minkä osasi parhaiten. Marquez oli ystävällinen—mutta hurja—kilpailija. Kaksikko tekee jännittäviä, yleisöä ilahduttavia otteluita, joista Pacquiao tienaa sievoisen summan.

USA Todayn mukaan Pacquiaon suurin motivaatio Marquezia vastaan neljännen kerran oli noin kukkaron kokoinen. Voimme silti odottaa tappelua, koska en usko näiden kahden tietävän muuta tapaa kilpailla toisiaan vastaan.

kaksikon vartalot ovat muuttuneet sen jälkeen, kun he ottivat ensimmäisen kerran yhteen vuonna 2004, mutta toiminta on aina ollut vauhdikasta ja raivokasta. Kun lähestymme heidän neljäs kokous lauantaina 8. joulukuuta, tässä on tarkastella jännittäviä taistelee, jotka ovat johtaneet tähän pisteeseen.

ensikohtaaminen: WBA Super höyhensarjan ja IBF: n höyhensarjan mestaruus

missä: MGM Grand, Las Vegas, Nevada

milloin: 8.toukokuuta 2004

erotuomari: Joe Cortez

Mitä tapahtui

Marquez oli puolustava mestari, mutta ottelu näytti jo varhain muuttuvan jälleen dominoivaksi Pacquiaon suoritukseksi. Hän kaatoi Marquezin kolme kertaa ensimmäisessä erässä. Marquez näytti onnekkaalta karatessaan kolme ensimmäistä minuuttia, mutta kohtalona oli tulla maaliin toisella kierroksella.

hitaasti mutta varmasti hän alkoi toipua ja aikaistaa Pacquiaoa. Ottelun edetessä hän alkoi saada parista vaihdosta otetta, ja yleensä hän päihitti Pacquiaon ottelun loppuajan.

ottelu oli jännittävä, ja siitä näki, että Pacquiao tiesi joutuneensa sotaan ottelun jälkeisten juhlallisuuksien aikana. Sitä kutsuttiin virallisesti jaetun päätöksen tasapeliksi, mutta tämä olisi ensimmäinen kiistellyissä pistetapahtumissa sarjassa.

tuomari Burt Clements antoi virheellisesti vain ensimmäisen erän 10-7 eikä 10-6 Pacquiaolle. Hän oli ainoa tuomari, joka kutsui ottelua tasapeliksi, mutta jos hän olisi tehnyt sen oikein, Pacquiao olisi voittanut ratkaisun.

Clements ei ilmeisesti tiennyt pystyvänsä tekemään erän 10-6, ja tuo virhe maksoi Pacquiaolle voiton.

New York Times siteeraa Clementsiä ottelun jälkeen:

minä vain mokasin. Tuntuu pahalta, koska pudotin pallon suoraan ja yksinkertaisesti. Voi perustella, että se oli hyvin läheinen ottelu, mutta se on epäolennaista. Totuus on, että minä mokasin.

Pacquiao voitti kamppailun yhdellä pisteellä, mutta suuri osa siitä oli neljän pisteen ensimmäisen erän vahvuudella. Koska Marquez hallitsi ottelun toista puoliaikaa, en ottanut kantaa siihen, että ottelua kutsuttiin tasapeliksi.

Dan Rafael (silloinen USA Today) kirjoitti:

kun ottelu oli lähellä, yleisö nousi odottaen 12.erän alkua. Ottelijat eivät pettyneet, vaan vaihtoivat koko viimeisen kolmen minuutin ajan.

tuskin Marquez ja Pacquiao näkevät toisiaan viimeisen kolmen minuutin aikana.

toinen kohtaaminen: WBC Super höyhensarjan mestaruus

missä: Mandalay Bay Resort and Casino, Las Vegas, Nevada

milloin: 15. maaliskuuta 2008

erotuomari: Kenny Bayless

What Happened

This was the Empire Strikes Back of the series (AKA, the best one) in my opinion. Lähes koko ottelu muistutti heidän ensimmäisen kohtaamisensa kolmea viimeistä erää. Marquez oli jälleen puolustava mestari, ja hän näytti koko ajan itsevarmemmalta.

uskoin todella hänen voittavan kamppailun 10.erään asti. Pacquiao yllätti Marquezin vasemmalla kädellä, joka on toinen vain Ricky Hattonin eläkepäiville lähettäneelle-ensimmäisellä kerralla. Marquez kaatui, ja ottelu muuttui siitä hetkestä.

ihmeellisesti hän nousi ylös ja päätti ottelun. Hän jopa löi Pacquiaoa kovalla oikealla kädellä 11. erässä, mutta horjahti jälleen pahasti päätöserässä.

Pacquiaon suorituksen vahvuudesta mestaruuskierroksilla tuntui, että hän ansaitsi yksimielisen päätöksen. Sen sijaan hänelle annettiin virallisesti jakopäätös, ja monet uskoivat yhä Marquezin ansainneen päätöksen;näin ollen kysymyksiä jäi enemmän.

tässä kohokohdat Pacquiao-Marquez II: sta:

virallinen tulos

(Per BoxRec.com) – Pacquiaon pisteet ovat ensimmäiset

tuomari: Duane Ford 115-112

tuomari: Jerry Roth 112-115

tuomari: Tom Miller 114-113

kuinka tasaisesti ringsiden tarkkailijat ja media jakoivat voittajasta?

mukaan BoxRec.com, 32 epävirallista maalintekijää sai sen Pacquiaolta, 32 torjui Marquezilta ja kaikki muut tekivät sille tasapelin.

kolmas kohtaaminen: WBO välisarjan mestaruus

milloin: 12. marraskuuta 2011

erotuomari: Tony Weeks

ensimmäistä kertaa historiassaan Pacquiao astui kehään puolustavana mestarina—vaikka ottelu käytiin 144-kiloisten saalispainolla. Kohtaamisessa riitti elettävää, ja vaikka se jännitti, se oli kolmesta ottelusta heikoin.

Pacquiaon alamäki oli alkanut näkyä, mutta silti tuntui, että hän voitti enemmän vaihtoja. Marquez näytti taistelevan kuin hän olisi ollut edellä myöhemmillä kierroksilla, ja uskon, että se maksoi hänelle. Hän onnistui kuitenkin pysymään jaloillaan tässä taistelussa; on mahdollista, että se oli voitto itsessään Marquezille.

nähdäkseen heidän molemmat heittonsa ottelun jälkeen, olisi arvannut hänen olevan voittaja. Näin ei kuitenkaan ollut. Pacquiao karkasi kiistellyllä enemmistöpäätöksellä, ja suuri osa yleisöstä buuasi lopulliselle päätökselle.

näin valmistaudutaan neljänteen otteluun näiden kahden tulevan Hall of Famen välillä.

tässä kohokohdat Pacquiao-Marquez III: sta:

tuomari: Dave Moretti 115-113

tuomari: Robert Hoyle 114-114

tuomari: Glenn Trowbridge 116-112

Per BoxRec.com, HBO haastatteli useita nyrkkeilykirjailijoita päätöksestä.

vain 12 prosenttia oli sitä mieltä, että Pacquiao ansaitsi päätöksen, kun taas 46 prosenttia teki sen Marquezille ja 42 prosenttia piti ottelua tasaisena.

Mitä odottaa neljännessä kohtaamisessa

Pacquiaolla on kyky ohittaa Marquez, mutta hän nauttii räiskyvistä vaihdoista. Se sanoi, nyrkkeily fanit näkevät enemmän samaa-ehkä jopa enemmän toimintaa.

Pacquiao vaikuttaa tällä kertaa päättäväiseltä ottaessaan tuomarit pois yhtälöstä, mutta en ole varma, pystyykö hän viimeistelemään Marquezin.

useimmat ottelufanit nauttivat kuitenkin hänen yrittämisestään.

seuraa Brian Maziquea ja Franchiseplayta YouTubessa ja Twitterissä, niin saat reaktioita, analyysejä ja uutisia urheilun ja urheilupelien maailmasta