Maybaygiare.org

Blog Network

Primary Menu

Chase Elliott voittaa ensimmäisen NASCAR All-Star Race: urheilun hallitseva suosituin kuljettaja, Chase Elliott ansaitsi ensimmäisen NASCAR All-Star Race voittaa keskiviikkoiltana Bristol Motor Speedway – estäen hallitseva NASCAR Cup-sarjan mestari Kyle Busch päätöskierroksilla. Elliott johti 140 kierroksesta 60 matkalla 1,1 miljoonan dollarin palkkapussiin. Hän ja hänen isänsä Bill Elliott liittyä Isä / Poika yhdistelmä Dale Earnhardt ja Dale Earnhardt Jr. ovat voittaneet urheilun midseason All-Star näyttely. Mielenkiintoista on, että Bill Elliott voitti kilpailun, kun se pidettiin Atlanta ja Chase voiton puolen kilometrin Bristol, Tenn. short track on ainoa kerta, kun tapahtuma on järjestetty muulla radalla kuin Charlotte Motor Speedwaylla.(7-15-2020)

#9-Chase Elliott voitti NASCAR All-Star-kilpailun Bristol Motor Speedwaylla.
#18-Busch sijoittui 2: nneksi, jota seurasivat #4-Harvick, #2-Keselowski, #11-Hamlin, #12-Blaney, #22-Logano, #88-Bowman, #10-Almirola ja #19-Truex, Jr.
Elliott johti neljännen erikoiskokeen alussa, eikä häntä koskaan vakavasti haastettu johtopaikasta viimeisten 15 kierroksen aikana.
Seiväsvahti #19-Truex, Jr. joutui starttaamaan kentän takaa tarkastusvirheiden takia, mutta sijoittui 10: nneksi
avoimesta Tähdistökisaan edenneet kuljettajat: #10-Almirola, #24-Byron, #21-DiBenedetto.
#14-Bowyer oli faniäänestyksen voittaja päästäkseen kisaan.
segmentin 1 voitti # 12-Blaney, sijoittui kuudenneksi.
segmentin 2 & 3 voitti #9-Elliott, sijoittui 1: nneksi.
4 ajajan joukossa oli 6 kärkivaihtoa ja 5 varoitusta 13 keltaisen lipun kierroksella.
kilpailun keskinopeus oli: 65,68 mph.
Katso kisan yksityiskohdat osoitteessa:
kilpailutulokset (pdf)
kumulatiivinen raportti
Penalty Report

NASCAR All-Star Race Paint Schemes

#21-Matt DiBenedetto voitti NASCAR All-Star Openin viimeisen etapin Bristol Motor Speedwaylla edetäkseen Tähdistökilpailuun.
#10-Almirola voitti ensimmäisen etapin ja #24-Byron toisen etapin vieden heidät myös tähdistökentälliseen.
faniäänestyksen voittaja oli #14-Bowyer. Hän sijoittui toiseksi viimeisellä etapilla.
Open seiväshyppääjä #34-McDowell sijoittui seitsemänneksi.
4 ajajan joukossa oli 3 johtoasemanvaihtoa ja 4 varoitusta 18 keltaisen lipun kierroksella.
kilpailun keskinopeus oli: 57,388 mph.
Katso kilpailun tiedot osoitteessa: kilpailun tulokset (pdf), kumulatiivinen raportti, Rangaistusraportti.

Race Fast Facts – All-Star Open:
Matt DiBenedetto voitti NASCAR All-Star Openin, ensimmäisen voittonsa erikoisessa pisteettömässä tapahtumassa.
Stewart-Haas Racingin Aric Almirola voitti NASCAR All-Star Openin ensimmäisen etapin.
Hendrick Motorsportin William Byron voitti NASCAR All-Star Openin toisen etapin.
Stewart-Haas Racingin Clint Bowyer voitti vuoden 2020 NASCAR-faniäänestyksen.
(NASCAR) (7-15-2020)

NASCAR All-Star Open Paint Schemes

NASCAR Open Crew Rosters

All-Star Race varikolla

NASCAR Open varikolla

Goodyear Tire Notes

OSALLISTUMISLISTAT NASCAR Open-ja All-Star-kilpailuihin Bristol Motor Speedwaylla on julkaistu.
Kaikki 16 kelvollista kuljettajaa on merkitty tähdistökentälliseen.
avoimiin on listattu 22 joukkuetta, mutta #66-joukkue ei kilpaile.
Katso Tähdistökentälliset (pdf) ja avoimet hakulistat (pdf).

Kisaformaatit:

All-Star:
neljä erikoiskoetta, jotka kestivät 55 kierrosta, 35 kierrosta, 35 kierrosta ja 15 kierrosta.
vihreä lippu ja keltainen lippu kierrokset lasketaan etapeilla 1-3 siten, että viimeisessä vaiheessa lasketaan vain vihreän lipun kierrokset.
rajattomat yritykset vihreään, valkoiseen, ruudulliseen maaliin.

NASCAR Open:
kolme osakilpailua (35 kierrosta / 35 kierrosta / 15 kierrosta).
jokaisen lohkon voittaja saa paikan tähdistökentälliseen sekä faniäänestyksen voittajan.

Choose cone-sääntöä käytetään.

Katso kisaformaatin koko tiedote täältä.

päästäkseen Tähdistökilpailuun täysipäiväisten kuljettajien on oltava: voitti 2019 tai 2020 Cup-sarjan kilpailun; voitti edellisen Tähdistökilpailun; tai olla entinen Cup-sarjan mestari. Tällä hetkellä tukikelpoisia kuljettajia ovat: Ryan Blaney, Alex Bowman, Kurt Busch, Kyle Busch, Cole Custer, Chase Elliot, Justin Haley, Denny Hamlin, Kevin Harvick, Jimmie Johnson, Erik Jones, Matt Kenseth, Brad Keselowski, Joey Logano, Ryan Newman ja Martin Truex Jr.

lopulliset neljä paikkaa All-Star-kilpailussa varataan kahdelle etappivoittajalle ja kilpailun voittajalle All-Star Openista sekä All-Star-faniäänestyksen voittajalle.