Maybaygiare.org

Blog Network

Ryan Bader

Ryan Bader syntyi Renossa, Nevadassa ja aloitti painin seitsemänvuotiaana. Hän aloitti vapaaottelun menestyksekkään amatööripainiuran jälkeen. Hän osallistui Robert McQueen High School, jossa hän voitti kaksi valtion mestaruutta ja oli rankattu peräti neljäs maan paini. Jalkapallossa, Bader oli 2001 Nevada puolustava pelaaja vuoden ja auttoi McQueen Lancers voittaa Nevada state championship otsikko. Bader lopulta osallistui Arizona State University on paini stipendiaatti, jossa hän oli college joukkuetovereita entinen UFC raskaansarjan mestari Cain Velasquez ja CB Dollaway. ASU: ssa käydessään Bader oli kolminkertainen Pac-10-mestari voittaen mestaruudet vuosina 2003, 2004 ja 2006. Hän oli myös kaksi kertaa All-American, sijoittamalla neljäs 2004 kuin toisen vuoden opiskelija ja seitsemäs 2006 kuin vanhempi. Hän aloitti harjoittelun Arizona Combat Sportsissa alkuvuodesta 2007.

The Ultimate Fighter (2008)Edit

Baderin UFC-ura alkoi Ultimate Fighterin 8.tuotantokaudella. Bader, ensimmäinen kevyt raskaansarjan valitsi valmentaja Antônio Rodrigo Nogueira, meni voittaa hänen kolme ensimmäistä otteluaan show otella Vinicius Magalhães Joulukuuta 13, 2008, Ultimate Fighter 8 finaali.

finaalissa Bader voitti Magalhãesin nopealla, ensimmäisen erän tyrmäyksellä ansaiten ”The Ultimate Fighterin” tittelin ja voittaen perinteisen ”kuusinumeroisen UFC-sopimuksen”. Ylilyönti oikea pudotti Magalhãesin, ja Bader jatkoi lyöntejä maahan ja otti voiton alle ensimmäisen erän puolivälissä.

Ultimate Fighting Championship (2009-2011)Edit

Baderin ensimmäinen TUF: n jälkeinen ottelu oli UFC Fight Night 18: ssa Carmelo Marreroa vastaan, jonka hän voitti yksimielisellä päätöksellä pistein 30-27 kaikkien kolmen tuomarin tuloskorteissa. Ottelun aikana Bader repi välilevynsä ja takimmaisen ristisiteensä, mikä piti hänet sivussa seuraavaan syksyyn asti.

pian Marrero-ottelun jälkeen Bader esiintyi toisen Ultimate Fighter 8-voittajan Efrain Escuderon rinnalla UFC: n kuudennessa videopelissä ”UFC 2009 Undisputed”. Hän ja Escudero olivat käytettävissä erikoiskoodilla, joka saatiin ennakkotilaamalla peli Gamestopilta. Syyskuuta 2009 hänet ja Escuderon ladattavaksi PlayStation Networkille ja Xbox 360 Marketplacelle.

Bader palasi Eric Schaferia vastaan 24.lokakuuta 2009 UFC 104-tapahtumassa. Kamppailua hallitsi lähinnä Bader, joka teki maalin tehokkaalla yhdistelmähyökkäyksellä seisten ja hallitsi kamppailua, matkalla yksimielisen ratkaisuvoiton (30-27, 29-26 ja 30-27).

Baderin seuraava vastustaja oli Keith Jardine, jota hän otteli 21.helmikuuta 2010 UFC: n debyyttiottelussa Australiassa, UFC 110-tapahtumassa. Bader teki terävän Jabin väsyttävälle Jardinelle, joka asetti lentävän polven rintaan ja vasemman koukun kolmannen erän kello 2.10 varmistaakseen Ko-voiton Baderille.

yhdessä Jesse Forbesin, CB Dollawayn, Eric Larkinin ja Aaron Simpsonin kanssa Bader lähti Arizona Combat Sportsista harjoittelemaan vastikään avatulle kuntosalilleen Power MMA and Fitness.

Bader siirsi UFC-ennätyksensä 5-0: aan Antônio Rogério Nogueiran kustannuksella UFC 119-tapahtumassa, ohjaten häntä suurimman osan ottelusta painillaan ja käyttäen jabiaan ja lyhyitä yhdistelmiään pysäyttääkseen suuren osan Nogueiran loukkauksesta. Kaikki kolme tuomaria pisteyttivät kamppailun 30-27 Baderin hyväksi.

First MMA losses (2011-2013)Edit

neljä kuukautta Nogueiran voittonsa jälkeen Bader otteli 5.helmikuuta 2011 nouseva Prospekti Jon Jonesia vastaan UFC 126-tapahtumassa, jossa hän sai MMA-uransa ensimmäisen tappion napautettuaan ulos muokattuun giljotiinikuristimeen toisessa erässä.

massiivisessa järkytyksessä Bader hävisi Tito Ortizille 2.heinäkuuta 2011 UFC 132-tapahtumassa giljotiinikuristuksella, jonka Ortiz varmisti Baderin tyrmäyksen jälkeen.

Bader kohtasi Jason Brilzin 19.marraskuuta 2011 UFC 139-tapahtumassa. Hän voitti Brilzin 1: 17 ensimmäisellä kierroksella KO: n kautta, laskeutuen suoraan Brilzin korvan taakse aiheuttaen tämän välittömästi kaatumisen mattoon kasvot edellä.

Bader kohtasi seuraavan kerran entisen kevyen raskaansarjan mestarin Quinton Jacksonin 26.helmikuuta 2012 UFC 144-tapahtumassa. Jackson punnitaan yli Kevyt raskaansarjan paino avustus 206 lbs 5 lbs, paino on 211 lbs. Bader hyväksyi ottelun catchweightissa ja sai 20% Jacksonin kukkarosta. Bader voitti yksimielisellä päätöksellä, ja kaikki kolme tuomaria pisteyttivät kamppailun 30-27.

Bader kohtasi Lyoto Machidan 4.elokuuta 2012 UFC on Fox: Shogun vs. Vera-tapahtumassa. Hän hävisi toisella kierroksella via KO:lle ajassa 1.32 syöksyttyään sisään ja jäätyään kiinni lyönnistä.

Bader kohtasi entisen haastajansa Vladimir Matjušenkon 26.tammikuuta 2013 UFC: ssä Fox 6-kanavalla. Hän voitti taistelun kautta giljotiini tukehtua jättämistä vain 50 sekuntia ensimmäisen kierroksen, ansaita hänen ensimmäinen jättämistä yön arvosanoin, ja myös ottaa nopein UFC Kevyt raskaansarjan jättämisen.

Baderin odotettiin kohtaavan Glover Teixeiran 25.toukokuuta 2013 UFC 160-tapahtumassa. Bader kuitenkin vetäytyi ottelusta loukkaantumiseen vedoten ja hänet korvasi James Te-Huna.

ottelu Teixeiraa vastaan käytiin lopulta 4.syyskuuta 2013 UFC Fight Nightin päätapahtumassa 28. Vaikka Bader pudotti Teixeiran jo ensimmäisellä kierroksella, hän hävisi kamppailun TKO: n kautta ensimmäisessä erässä.

Bader kohtasi Anthony Peroshin 7.joulukuuta 2013 UFC Fight Night 33-tapahtumassa. Hän voitti kamppailun yksimielisellä päätöksellä (30-27, 30-27 ja 30-26). Bader hallitsi peroshia kaikki kolmen erän 15 minuuttia ylivoimaisella painillaan.

voittoputki UFC: ssä (2014-2016)Edit

Bader kohtasi Rafael Cavalcanten 14.kesäkuuta 2014 UFC 174-tapahtumassa. Hän voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä. Baderin paini oli jälleen esillä, ja hän hallitsi Feijãoa suurimman osan ottelusta.

Bader kohtasi Ovince St. Preuxin 16.elokuuta 2014 UFC Fight Night: Bader vs. St. Preux-tapahtumassa. Hän voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä.

Bader otteli Phil Davisia vastaan 24.tammikuuta 2015 UFC: ssä Fox 14-kanavalla. Hän voitti ottelun hajapäätöksellä.

Baderin odotettiin kohtaavan Daniel Cormierin 6.kesäkuuta 2015 UFC Fight Night 68-tapahtumassa. Kuitenkin 28. huhtikuuta 2015 ilmoitettiin, että Cormier oli erotettu ottelusta Anthony Johnsonin hyväksi 23.toukokuuta 2015 UFC 187-tapahtumassa.

Bader kohtasi Rashad Evansin 3.lokakuuta 2015 UFC 192-tapahtumassa. Hän voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä.

Bader kohtasi Anthony Johnsonin päätapahtumassa 30.tammikuuta 2016 UFC: ssä Fox 18-kanavalla. Hänen voittoputkensa katkesi, sillä hän hävisi kamppailun tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä.

Bader kohtasi Ilir Latifin seuraavan kerran 3.syyskuuta 2016 UFC Fight Night 93-tapahtumassa. Hän voitti kamppailun tyrmäyksellä toisessa erässä ja palkittiin Illan suoritus bonuksella.

Bader kohtasi Antônio Rogério Nogueiran uusintaottelussa 19.marraskuuta 2016 UFC Fight Night 100-tapahtuman pääottelussa. Hän voitti kamppailun TKO: n toimesta kolmannessa erässä maaotteella ja poundilla dominoituaan nogueiraa matolla. Baderin ottelu Nogueiraa vastaan jäi hänen UFC-sopimuksensa viimeiseksi ja sen jälkeen hän oli vapaa agentti.

Bellator MMA (2017–present)Edit

kaksinkertainen mestari (2017-2020)Edit

Ariel Helwanin podcastissa the MMA Hour Bader kertoi, että hänellä on Bellatorin VAPAAOTTELUSOPIMUS käsillä, että neuvottelut ovat käynnissä ja että UFC: llä on oikeus vastata Bellatorin tarjoukseen. Jos UFC päättäisi olla ottelematta, hänen halunsa olisi välittömästi otella nykyistä Bellatorin kevyen raskaansarjan mestaria Phil Davisia vastaan, jonka hän jo voitti UFC: ssä. Maaliskuuta 2017 Bader ilmoitti, ettei UFC ole pyrkinyt vastaamaan Bellatorin tarjoukseen ja että hän on virallisesti allekirjoittanut kuuden ottelun sopimuksen Bellator MMA: n kanssa.

Bader paljastettiin virallisesti yhtiön hävittäjäksi Bellator 175: ssä. Päätapahtuman jälkeen Bader astui häkkiin ja hänen ilmoitettiin kohtaavan Muhammed Lawalin Bellator 180-tapahtumassa 24. kesäkuuta 2017. Lawal kuitenkin vetäytyi ottelusta ja Bader kohtasi uusintaottelussa Bellatorin kevyen raskaansarjan mestarin Phil Davisin. Bader ja Davis kohtasivat ensimmäisen kerran UFC on Fox: Gustafsson vs. Tammikuuta 2015, jolloin Bader voitti jaetulla päätöksellä. Bader voitti uusintaottelun jälleen hajapäätöksellä uudeksi kevyen raskaansarjan mestariksi.

ensimmäisessä tittelipuolustuksessaan Bader kohtasi Linton Vassellin Bellator 186: ssa 3.marraskuuta 2017. Hän voitti kamppailun TKO: n kautta toisessa erässä.

Bader kohtasi Muhammed Lawalin Bellator Heavyweight Grand Prix-turnauksessa Bellator 199: ssä 12.toukokuuta 2018. Hän voitti kamppailun TKO: n kautta vain 15 sekuntia ensimmäisessä erässä.

Bader kohtasi Matt Mitrionen välierässä Bellator 207: ssä 12.lokakuuta 2018. Hän voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä.

loppuottelussa Bader kohtasi Fedor Emelianenkon vapaalla Bellatorin raskaansarjan maailmanmestaruudesta päätapahtumassa Bellator 214: ssä 26.tammikuuta 2019. Bader lunasti tittelin voittamalla tyrmäyksellä vain 35 sekuntia ensimmäisessä erässä, jolloin hänestä tuli Bellatorin historian ensimmäinen samanaikainen kaksinpelin mestari.

huhtikuussa 2019 Bader teki Bellatorin kanssa yksivuotisen ja kuuden ottelun mittaisen jatkosopimuksen.

11.heinäkuuta 2019 ilmoitettiin, että Bader ottelee ensimmäisen raskaansarjan titteliottelunsa Cheick Kongoa vastaan. Tämä bout toimi Bellator 226: n pääesiintyjänä 7.syyskuuta. Ottelu päättyi no contest klo 3: 52 ensimmäisen erän kun Bader osui vahingossa ”silmä” tökön Kongo, joka teki hänet ei voi jatkaa, Bader säilyttää hänen otsikko.

Bader puolusti kevyen raskaansarjan mestaruuttaan Vadim Nemkovia vastaan Bellator 242-tapahtumassa 9.toukokuuta 2020. Myöhemmin kuitenkin ilmoitettiin, että Bellator 242: n ja Baderin ottelu NEMKOVIA vastaan oli siirretty COVID-19-pandemian vuoksi. Mestaruusottelu Nemkovia vastaan siirrettiin, ja se käytiin 21.elokuuta Bellator 244: ssä. Bader hävisi ottelun toisen erän teknisellä tyrmäyksellä.

Light Heavyweight World Grand PrixEdit

9.helmikuuta 2021 ilmoitettiin, että Bader osallistuu Bellator Light Heavyweight World Grand Prix ’ hin. Hänen on määrä kohdata puolivälierissä Lyoto Machida. Tämä on uusintaottelu heidän elokuussa 2012 ottelusta, jossa Machida voitti toisen erän tyrmäyksellä. Ottelu pelataan Bellator 256: ssa 9.huhtikuuta.