Maybaygiare.org

Blog Network

Barcelona vs. Real Madrid Live Stream: Se El Clasico Online, TV-Kanal, Starttid

den første el Clasico av sesongen vil finne sted lørdag Som Barcelona vert Real Madrid På Camp Nou.Begge sider har slitt tidlig i La Liga-kampanjen og er desperate etter en seier i en av sportens største rivalisering.

Hvordan Se:

Tid: 10 A. m. ET

TV-Kanal: beIN SPORTS USA OG Bein SPORTS en Españ

Live Stream: Du kan streame spillet på fuboTV. Registrer deg nå for en gratis syv-dagers prøveversjon. Du kan også streame kampen Via Fanatiz.Barcelona led sitt første La Liga-tap under Ny leder Ronald Koeman i et 1-0-tap for Getafe i forrige uke. Fremover jaime Mata scoret det eneste målet i det 56. minutt etter At barca-målvakten Neto gikk feil vei fra straffemerket. Nederlaget forlot gjenoppbyggingen Blaugrana på niende på bordet med syv poeng etter fire kamper.

Barca hoppet imidlertid tilbake med En Champions League-seier i en utrolig 5-1-seier over ungarske antrekk Ferencvaros. Etter å ha fullført forrige sesong uten et trofe, Har Barca mye å bevise i år.

Til Tross for At Madrid trenger et løft etter to påfølgende tap som viste klubbens defensive kamper. La Liga-mesterene ble bedøvet da nyopprykkede Cá slo dem hjemme sist lørdag. Ting ble bare verre For Los Blancos da de falt Til Shakhtar Donetsk, 3-2, i Sin Champions League-åpner. Madrids backline led uten Sergio Ramos, som savnet spillet etter å ha skadet sitt venstre kne mot Cá.

Ned 3-0 i pausen, Madrid forsøkte å montere et comeback. Både Luka Modric og Viní Jú scoret mål, men Det var ikke nok til å beseire Shakhtar.

med presset på, vil rivaler møte på lørdag med håp om å snu sine årstider.