Maybaygiare.org

Blog Network

Primærmeny

Chase Elliott vinner SITT FØRSTE NASCAR All-Star Race: sportens regjerende Mest Populære Sjåfør, chase Elliott tjente sin første NASCAR All-Star Race-seier onsdag kveld på Bristol Motor Speedway – holder av DEN regjerende NASCAR Cup Series-mesteren Kyle Busch i avsluttende runder. Elliott ledet 60 av 140 runder på vei til $ 1,1 millioner lønnsslipp. Han og hans far Bill Elliott bli far / sønn kombinasjon Av Dale Earnhardt Og Dale Earnhardt Jr. å ha vunnet sportens midseason All-Star utstilling. Interessant, Bill Elliott vant løpet da det ble holdt I Atlanta og Chase seier på halv mil Bristol, Tenn. short track er den eneste to ganger arrangementet ble holdt på et annet spor Enn Charlotte Motor Speedway.(7-15-2020)

#9-Chase Elliott vant NASCAR All-Star Race på Bristol Motor Speedway.
#18-Busch endte på 2. plass etterfulgt av #4-Harvick, #2-Keselowski, #11-Hamlin, #12-Blaney, #22-Logano, #88-Bowman, #10-Almirola og # 19-Truex, Jr.
Elliott lead i starten av fjerde etappe og ble aldri seriøst utfordret for ledelsen over de siste 15 rundene.
Pole sitter #19-Truex, Jr. måtte starte på baksiden av feltet på grunn av inspeksjon feil, men ferdig 10.
Drivere som avanserte Fra Åpen Til All-Star race: #10-Almirola, # 24-Byron, #21-DiBenedetto.
#14-Bowyer var fan stemme vinner å komme inn i løpet.
Segment 1 ble vunnet av # 12-Blaney, ferdig 6. plass.
Segment 2 & 3 ble vunnet av # 9-Elliott, ferdig 1.
det var 6 blyendringer blant 4 drivere og 5 advarsler for 13 gule flaggrunder.
den gjennomsnittlige hastigheten på løpet var: 65.68 mph.
se løpsdetaljer på:
Resultater Fra Løpet (pdf)
Kumulativ Rapport
Strafferapport

NASCAR All-Star Race Paint Schemes

#21-Matt DiBenedetto vant den siste etappen AV NASCAR All-Star Open På Bristol Motor Speedway for å avansere til All-Star Race.
#10-Almirola vant den første etappen og # 24-Byron vant den andre etappen, også fremme dem Til All-Star Race.
fan stemme vinneren var #14-Bowyer. Han endte på andreplass i siste etappe.
Åpen pole sitter # 34-McDowell ferdig 7. plass.
det var 3 bly endringer blant 4 drivere og 4 advarsler for 18 gule flagg runder.
den gjennomsnittlige hastigheten på løpet var: 57.388 mph.
se løpsdetaljer på: Race Results (pdf), Kumulativ Rapport, Strafferapport.Matt DiBenedetto vant NASCAR All-Star Open, hans første seier i den spesielle ikke-poeng betalende hendelsen.Stewart-Haas Racings Aric Almirola vant DEN første etappen I NASCAR All-Star Open.Hendrick Motorsports William Byron vant den andre etappen i NASCAR All-Star Open.Stewart-Haas Racings Clint Bowyer vant Nascar-Tilhengerstemmen i 2020.
(NASCAR) (7-15-2020)

NASCAR All-Star Open Paint Schemes

NASCAR Open Pit Boder

Nascar Open Pit boder

Goodyear Dekk Notater

Oppføringslister for NASCAR Open og All-Star løp På Bristol Motor Speedway er lagt ut.
Alle 16 kvalifiserte førere deltar i All-Star race.
for the open er 22 lag oppført, men # 66-laget vil ikke konkurrere.
Se all-Star-oppføringslisten (pdf) og Åpne oppføringslisten (pdf).

Løp formater:

All-Star:Fire etapper, som varer 55 runder, 35 runder, 35 runder og 15 runder.Grønne flagg og gule flagg runder teller I Trinn 1-3 med bare grønne flagg runder teller I Sluttfasen.
Ubegrenset forsøk på en grønn, hvit, rutete finish.

NASCAR Åpen:
Tre segmenter (35 runder / 35 Runder / 15 runder).
Vinneren av hvert segment vil tjene en plass I All-Star Race samt vinneren Av Fan Stemme.

Velg kjegle regelen vil bli brukt.

Se hele utlysningen for løpet format her.

for å være kvalifisert til å konkurrere I All-Star Race, må heltidsførere ha: vant Et 2019-Eller 2020 Cup Series-løp; vant et Tidligere All-Star-Løp; eller bli En tidligere Cup Series-mester. De siste fire plassene i All-Star Race feltet vil bli reservert for de to etappevinnerne og løpsvinnerne Fra All-Star Open, Samt vinneren av All-Star Fan-Avstemningen.