Maybaygiare.org

Blog Network

Talladega vinnere og tapere

VINNERE

Denny Hamlin — Scoret sin syvende seier for sesongen. Han tilbrakte mesteparten av arrangementet riding på baksiden før han gjorde sine trekk i trippel overtid finish. Han går videre til neste runde.Erik Jones — Vet ikke hvor Han skal kjøre i 2021, men hans andreplass var hans beste resultat for sesongen. Ty Dillon-hans tredjeplass er den beste i karrieren og kommer med fem løp igjen For Germain Racing før Den avsluttes etter denne sesongen. Chase Elliott-Han var den eneste sluttspillsjåføren, bortsett fra vinneren Denny Hamlin, som kom på topp 10. Elliott ferdig femte etter NASCAR opphevet en straff for å passere under den gule linjen på siste runde.

Brennan Poole-Avsluttet en karriere-beste niende søndag. Hans tidligere beste finish i Et Cup-løp var 15. plass.Justin Haley — Han vant lørdagens Xfinity race for sin tredje påfølgende serie seier på en superspeedway, som matcher et merke oppnådd bare Av Dale Earnhardt Og Dale Earnhardt Jr. I søndagens Cup-løp, Haley ferdig 11. plass.

Tapere

Kyle Busch — Winless strek fortsatte, og han forblir utenfor en overføring sted på vei inn neste ukes eliminering løp På Charlotte Roval. Han ble samlet i flere hendelser og kuttet et venstre dekk.

Matt DiBenedetto-Kom så nær å vinne, krysset mållinjen andre. NASCAR straffet Ham da For å tvinge William Byron under den gule linjen på siste runde. Straffen droppet DiBenedetto til 21. plass.

Christopher Bell-han avsluttet sist på grunn av en ulykke, og fullførte en runde. Ricky Stenhouse Jr. Ble nummer 38 på grunn av en ulykke. Det er syvende gang i 31 løp denne sesongen At Stenhouse har fullført 36. eller verre denne sesongen.